Handige websites en links

Sometimes life is too hard to be alone
and sometimes life is too good to be alone.

‒ Elizabeth Gilbert

 

 

Ik geloof in de kracht van ervaringsgericht werken en ben daarom een samenwerking aangegaan met Huberdien Westerweele van Paardenkracht naar Eigenkracht. Neem gerust een kijkje op haar website om een indruk te krijgen van wat zij biedt of informeer via mijn contactformulier naar de mogelijkheden.

Vanaf mei 2023 bieden we samen een 2-daagse bijscholing aan: Ervaringsgericht werken bij eetstoornissen. Hoe kunnen paarden hierbij ingezet worden?
Meer informatie is te vinden op deze website.

 

Als ZZP-er ben ik verbonden aan Stichting WillsKracht, een initiatief van twee ouders die hebben ervaren hoe moeilijk het is om met je gezin op vakantie te gaan als een van de kinderen een eetstoornis heeft. Zij hebben daarom op hun terrein een huis gebouwd waarin gezinnen een gecoachte vakantie(week) wordt geboden. Kijkt op de website voor meer informatie.

 

Op de site van de Vereniging Emdr Nederland (VEN) kun je meer lezen over wat EMDR is en hoe het werkt.

 

Het Leontienhuis en Stichting JIJ bieden allebei goede hulp aan mensen met een eetstoornis en maken daarbij veelvuldig gebruik van ervaringsdeskundigen. Ook geven zij voorlichting en ondersteuning aan mensen die iemand in hun omgeving hebben met een eetstoornis.

 

Een groot aantal van de foto’s op deze site zijn gemaakt door mijn (ex-)collega Jolanda Bosselaar. We werkten samen op de klinische afdeling voor jongeren met eetstoornissen. Ze heeft een passie voor fotografie. Op haar Instagram account of website kun je meer van haar werk zien.

 

 

 

Foto: Jolanda Bosselaar