Ervaringen

You don’t have to see the whole staircase,
just take the first step.

Veranderen gaat met stapjes en het is fijn als er hulp is wanneer je dat nodig hebt. Hier kun je lezen hoe anderen de door mij geboden begeleiding hebben ervaren.

 

 

Ik zou Jacodine omschrijven als direct en eerlijk. Ze heeft een luisterend oor en stiekem een klein hartje. De behandelingen van Jacodine zou ik omschrijven als pittig, confronterend maar met een positieve invloed. Ze heeft me door een hele zware periode heen gesleept en ze was supertrots op me toen ik mijn havodiploma haalde. De combinatie van heftige gesprekken afgewisseld met luchtige gesprekken over allerlei zaken heeft ervoor gezorgd dat ik kon blijven relativeren en op den duur zelfs ging uitkijken naar de sessies.
Ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb om individuele gesprekken te voeren met Jacodine, dat heeft mij geholpen naar de plaats waar ik nu sta. Ook al weet ik dat ik nog een weg te gaan heb, de gesprekken met Jacodine zijn de basis geweest voor mijn persoonlijke en emotionele ontwikkeling.  – LG

 

 

Een therapeut is iemand die naar je verhaal luistert, je helpt en waar je je veilig bij voelt. Dit is wat ik bij Jacodine zeker ervaar.
Ik merk echt dat ze de tijd voor me neemt en het beste met me voor heeft.
Ze benadert mij op een respectvolle en lieve manier, maar gaat ook de confrontatie niet uit de weg.
Ik heb ontzettend veel aan haar gehad en nog steeds.
Ik heb in de loop der jaren echt een super fijne band opgebouwd met Jacodine. En natuurlijk moet een band van beide kanten komen. Ik ben Jacodine ontzettend dankbaar en zou haar niet willen missen. – A